Fotit můžete čímkoliv – mobilem, kompaktem, zrcadlovkou. Technika je libovolná – barevně, černobíle, lomoskopicky, jakkoliv. Jediná podmínka je předání fotografií v digitálním formátu. Speciální kategorie vyhlašovat nebudeme, a tak bude jenom jedna – Volyně.

O vítězích rozhodne porota složená ze zástupců sponzorů, doplněná o profesionální fotografy a kameramany z redakcí Hospodářských novin a České televize. Vzhledem k tomu, že jde o zachycení ducha místa, není nutné, aby soutěžní příspěvky byly technicky dokonalé – jde především o atmosféru.

Vyfoť svoje město je soutěž, která není o velkých výhrách. Výhra bude vlastní tvorba, výhrou by mělo být objevení skrytých půvabů rodného města. Kromě nehynoucí slávy a neskutečných zásluh, které ocení až historie, jsou pro vítěze zatím slevové kupóny do obchodu s taškami z recyklovaných materiálů od fair-trade značky Smateria. Další cenu dodal T-Mobile a jde o půlroční předplatné hudební služby Deezer. O dalších možných sponzorech se teprve jedná, tak nemůžeme prozrazovat nic dopředu.

Fotografie posílejte na e-mailovou adresu volyneinfo@gmail.com. Na vaše příspěvky se budeme těšit do prvního prosince.

Nejúspěšnější kousky budou zveřejněny na facebookové stránce volyne.info a budou se v pravidelných intervalech střídat jako úvodní fotografie celého profilu. Pokud všechno dobře dopadne, tak by se mohlo stát i to, že nejlepší fotografie vytiskneme a uspořádáme vernisáž v kavárně Panoptikum.

foto_soutez

 

 

Fotografii jsme si vypůjčili od instagramového uživatele Vzduch a automaticky ji zařazujeme do soutěže. Děkujeme.

PrintFriendlyFacebook

Komentáře