V prvním patře nad restaurací U radnice a  je otevřeno od pondělí do pátku. Bydlí tam Žirafa. Dětský klub Žirafa.

„Každý den od 8:00 do 12:00 máme Miniškolku, do které mohou chodit děti od 1,5 roku. Nabízíme i mnoho zájmových kroužků pro děti – Zpívánky pro nejmenší (6 – 18 měsíců), Hudební hrátky (1,5 – 3 roky a 3 – 7 let), Cvičení Hupy dupy (2 – 7 let), Dramaťáček (3 – 7 let), Angličtina (3 – 4 roky a 4 -7 let), Tvoření pro nejmenší (1,5 – 3 roky) a Výtvarná dílnička (3 – 7 let),“ zmínila se jedna ze zakladatelek klubu Jana Tíková.

Pracovat s malými dětmi byl prý vždy její sen. Klub Žirafa ale otevřeli až na popud mnoha přátel, kteří mají malé děti a měli pocit, že v okolí je nedostatek opatrovatelských služeb, kroužků pro děti předškolního věku a v neposlední řadě kvůli kapacitě místní mateřské školce..

Žirafa nabízí i zájmové kroužky pro dospělé, nejen rodiče, je to například textilní tvorba nebo zdravé vaření. „Poněkud nadstandardní službou je nabídka hodinového a večerního hlídání s docházkou do domu a nabízíme také možnost pořádání dětských oslav. Dle roční doby pořádáme také různé tématické jednorázové akce například dětský bazárek, focení, příměstské tábory, besídky, divadélka a podobně,“ zmínila Jana Tíková.

Více informací najdete na stránkách 5plus2

Komentáře