volyne.info
homepage
pátek,
svátek má Taťána
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

Reakce na: RE: RE: politikaření x malá obec [Maruška, 30.10.'10]
30.10.'10, Maruška
jméno:                       
nadpis:
opište text:

  

Upozornění: Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Nepřijatelné jsou zejména vulgarismy, rasismus a neplacená reklama.


RE: RE: RE: politikaření x malá obec [Marie, 30.10.'10, 19:40]
Máte pravdu v tom, že se to dělo před rokem 89. Ale přeci si nemyslíte, že pan učitel Capůrka nebo Volmut se podíleli na vraždách, kradení majetku, vystěhovávání sedláků při kolektivizaci atd. jak jste uvedla. Z těch nejzavilejších komunistů, jak jste je nazvala, jsou dnes podnikatelé a nebo přešli do jiných politických stran. Co jsem měla možnost sledovat přenosy s poslanecké sněmovny, tak právě nejhůře se tam chovaji členové ostatních demokratických stran. Aby jste si nemyslela, že nevím o co se jedná, tak naší rodině byl před rokem 89 zabaven majetek přímo ve Volyni.

RE: RE: RE: RE: politikaření x malá obec [Artur Ropotamo, 30.10.'10, 23:46]
Jsou u komunistů, jsou tam právě teď a dobrovolně. Na komunální i celostátní úrovni alespoň pro některé z nás platí, že "s komunisty se nemluví" (www.sds.cz/docs/prectete/e_kolekt/s_k_s_n.htm) a tudíž se s nimi ani neuzavírají koalice.

Kandidují pod značkou KSČ(M), tedy přinejmenším souhlasí s obsahem politiky dosud nereformovaných komunistů (jen v ČR jsou v rámci EU nereformovaní komunisté parlamentní stranou...) a ve volbách sbírají hlasy těch, kteří volí podle osobnostního i podle stranického klíče.

Proto mi není jedno, že tito lidé budou zabezpečovat chod města společně s TOP09 z druhého břehu politického spektra. To není zcela obvyklé. Ví někdo o koalici v jiném městě za účasti KSČM a TOP09?

Až bude někdo opět tvrdit, že v komunálu se volí především konkrétní lidé bez ohledu na kandidátku strany/sdružení, pak například podporovatelé komunistů volí velmi disciplinovaně především Stranu. Pokud se podíváte na výsledky stran při posledních volbách do PSP, a nyní v komunálních volbách, zjistíte, že výrazně korelují, snad kromě ODS a také VV společně se Suverenitou, kteří nyní nekandidovali, od nichž voliči patrně částečně přešli k Volyni v dolyně či ke Sdružení nestraníků, což je přirozený jev u pravostředových voličů. Tj. lidé sice volí konkrétní osoby (především lídry kandidátek), ale výrazně na základě stranického klíče. Voličů přišlo při obou volbách ve Volyni také zhruba stejně, socio-demo struktura se tedy nejspíš také příliš nezměnila.

A ještě něco: Kdo jsou v uvažované koalici ty zajištěné a jasně vyprofilované osobnosti s rozhledem a zkušenostmi, bez osobních či podnikatelských zájmů a s dobrou snahou něco změnit v zájmu města?

RE: RE: RE: RE: politikaření x malá obec [také tu bydlím, 01.11.'10, 12:48]
Kdo spojí své jméno s KSČ(M) spojí se také s ideologií této strany.

S komunisty se nemluví!!!







RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |