volyne.info
homepage
pátek,
svátek má Taťána
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

20.04.'04, Honza Beránek, Kultura
počet přístupů: 4606
II. narozeniny opět představily novou kapelu
Druhé narozeniny informačního serveru volyne.info opět přinesly na volyňskou scénu novou kapelu. Stejně jako na loňské oslavě se volyňským s úspěchem představili strakoničtí MaMuMa, tak tentokrát se se stejným ohlasem setkala volyňská Marná snaha.


Návštěvníci nechali pořadatele pěkně vydusit, a do půl deváté se v poloprázdném malém sále Na Nové pohybovaly pouze kapely a jejich bezprostřední příznivci. Proto se odsunul začátek akce z běžné půl deváté až na devátou hodinu, kdy už byl sál dostatečně zaplněn.

Jako tradičně se na poslední chvíli změnili vystupující, když místní „25“ přišli nečekaně o basáka. Byli ovšem operativně nahrazeni volyňsko-strakonickými Oversway, kterým bychom chtěli za ochotu, se kterou ujali nevděčné pozice startující kapely. Tato formace udělala od prvního vystoupení na říjnovém „Prvním koncertu nových kapel“ velký posun a jejich vystoupení posunulo akci do svižnějšího tempa, které ještě trochu povzbudila následující volyňsko-mostecká kapela – Marná snaha.

Marná snaha, nové seskupení na volyňské scéně, ve složení bERRZ, Lang, Roubal, Frant a Most, vystoupila na vlastní žádost hned po Ovesway, patrně pod vlivem svého prvního žertovného vystoupení na střítežském Crazy Festu, kde musela až do třetí hodiny ranní bojovat s podbízivým démonem alkoholu. A tentokrát se zadařilo. Kapela odehrála v pohodě svých šest songů a některé z nich musela i opakovat. „My vám nemůžeme nic přidat, my můžem jenom opakovat,“ vysvětloval roztancovanému davu zpěvák Franta. Jejich vystoupení se ale i tak neslo v duchu jejich názvu. Mostovi se rozbila kytara a bERRZ přišel o šňůru, kterou ale po koncertě mohl darovat fanouškům.

Když sál vydýchal folkpunkovou veselici, nastoupili Respektive a spustili set svých cover verzí Guano Apes, Nirvany a podobných idolů. Respektive, další objev z „Prvního koncertu nových kapel“ se s novým kytaristou Filipem Kočím, který nahradil Štefana Schwarze, zlepšují koncert od koncertu a pomalu zařazují do svého playlistu i vlastní kousky.

Čas neúprosně letěl, v sále se objevil i pan starosta Pruner a místa na pódiu zaujala hvězda večera, písečtí a postpunkoví Nohama nad zemí se svým maskotem - Panem Kuželem. „Mám místní akce mnohem radši než vystoupení na velkých sálech. A jsme rádi, že jsou tu lidé, kterým se naše hudba líbí,“ komentoval akci frontman Nohama nad zemí – Pařez. A měl pravdu. Přes hodinu trvající vystoupení bylo důstojným dveřníkem k vrcholu večera – narozeninové tombole.

Před samotným vyhlášením ještě pořadatelé poděkovali všem, kteří se podílejí a podíleli na tvorbě serveru volyne.info a tradiční losovací taškařice mohla začít.Tomboly se stejně jako loni ujal velký losátor Bake a příjemný Pepa. A tak se po půlnoci mohlo radovat hned několik návštěvníků z cédeček a jiných neobvyklých výher.

Celý hudební program a samotný večer uzavřeli strakoničtí MaMuMa taktéž v nové sestavě. Indispozici kytaristy Přesly bohužel zavinil výlet do hlavního města, kde spolu se saxofonistou z „25“ Koffem, pomáhali policistům v lovu na šíleného řidiče:). Náhradník Ivan Červený, ex člen katovických T.N.B., zvládl svou roli výborně a MaMuMa tak i přes pokročilou hodinu udělala příjemnou tečku za druhými narozeninami…Za rok opět na shledanou...

Na závěr bychom rádi požádali všechny fotografy, kteří na akci fotili, jestli by nám nemohli své fotografie poskytnout. děkujeme.
autor: Honza Beránek
datum: 20.04.'04




Diskuse na téma: II. narozeniny opět představily novou kapelu

počet příspěvků v diskusi: 8 (poslední v 12:27 23.04.'04)
| diskuse | | další články autora |
| |






RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |