volyne.info
homepage
pondělí,
svátek má Robert
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

10.06.'10, Eva Tkadlečková, Co se děje ve městě
počet přístupů: 1442
Mámy mámám a dětem - ČERVEN
Také v červnu nabízíme pestrý program pro rodiče na MD a jejich děti - porod, masáže, výpravy, znakování a další tvoření.

A nezapomeňte na zahradní slavnost :-)

SLUNÍČKA
čtvrteční dopoledne od 9,30 do 12 hodin


Setkávání dětí od 0 do 4 let a jejich rodičů, při kterém cvičíme, tancujeme a zpíváme, hrajeme si a malujeme, program je uzpůsoben příchozím dětem. Jsme obyčejné mámy s dětmi, které chtějí trávit čas ve společenství sobě podobných. Svobodný prostor, kde se my a naše děti mnohému naučíme. K prvním programům (cvičení a hraní dětí s maminkami) jsou připraveny ještě ty druhé:

3. června - Maminčino hlazení a doteky setkání s paní Šárkou Nováčkovou, která vede kurzy masáže dětí a kojenců obsahující prvky z indických, švédských masáží, jógy, reflexních technik a laktační poradenství. mimipisek.webnode.cz/

10. června – Já mám koně, vraný koně - pojďme společně na procházku s cílem u koníků, které nakrmíme (suchý chleba a mrkev či jablko s sebou). Venku si pak pohrajeme a zacvičíme naše oblíbené ukazovačky. Odchod v 9,45 od Husova domu.

17. června - Červnové pískování - společná návštěva pískoviště a houpaček. Kbelíky, lopatičky a vše potřebné s sebou – odchod v 9,45 od Husova domu.

24. června - rozlučka před prázdninami – dovádění na zahradě - připraveno bude hraní pro malé dětičky spolu s pouštěním bublin a balónků


BARVÍNEK
čtvrteční odpoledne od 16 do 17 hodin

Výtvarné tvoření pro děti od 3 do 8 let – setkání , které se bude točit okolo lepidla, nůžek, barev a štětců. Děti se naučí pracovat v kolektivu, procvičí se v šikovnosti a v nápaditosti, domů si pak ponesou malá výtvarná dílka. S sebou Kč 30,-, oblečení, které si může zašpinit.

VOLNÁ HERNA - MALÁ MUZIKA
čtvrteční odpoledne od 17 hodin


Společný pohyb a hraní + zpívání písniček s použitím nejrůznějších hudebních nástrojů. V herně je také k dispozici sportovní náčiní (ping-pong, stolní fotbal apod.), hračky, knížky, společenské hry a hudební nástroje.

--------------------------

Středa 2. června od 18hodin CESTY KE SPOKOJENÉMU PORODU

Podvečer s Petrou Sovovou z organizace Hnutí za aktivní mateřství - www.iham.cz/
Setkání, jehož součástí je projekce dokumentárního filmu o normálním, přirozeném porodu a diskuse na toto téma. Nabízíme své zkušenosti z návštěv českých porodnic, zprostředkování pohledu na praxi v zahraničí, seznámení s výsledky vědeckých výzkumů, inspiraci pro sestavování porodních plánů a přání. Pro každou účastnici/účastníka jsme vytvořili novou informativní brožurku Cesty ke spokojenému porodu.

--------------------------
Úterý 8. června od 16hodin ZNAKOVÁ ŘEČ PRO SLYŠÍCÍ BATOLATA


Už jste někdy přemýšleli o tom, co vám chce vaše nemluvně říci nebo proč pláče? Znaková řeč pro slyšící batolata je snadný a přirozený způsob, jak se dorozumět s vaším dítětem ještě před tím, než je schopné mluvit.
Seminář pro rodiče vám dá vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli začít s Vaším miminkem znakovat. Domů si odnesete spoustu zajímavých a pěkných materiálů, dozvíte se více o základech, na kterých je program Baby Signs postaven, jak a kdy začít se znakováním, jak znaky učit a naučíte se prvních 16 znaků do začátků.

Cena: 499 Kč se základními materiály nebo 879 Kč včetně Kompletní sady pro začátečníky.

Přihlášky předem na tel.: 777 242 490 nebo na andrea.liskova@bibidu.cz Více informací o programu: www.bibidu.cz či na našich web stránkách. Na setkání se těší Andrea Lišková, Nezávislá certifikovaná instruktorka

--------------------------
sobota 19. června od 15hodin ŠPERK TVOŘENÝ SRDCEM 2. díl

Další výtvarné setkání i tentokrát pod vedením Pavly Ptáčkové – při prvním setkání jsem se naučily vyrábět náušnice - korálkové kuličky na lanku. nyní si chceme "do setu" vyrobit ještě motanici na krk z korálků, kamínků a bižuterních komponentů. Přijít ale může i nováček - budeme rády.

Odpoledne je vhodné pro každého laického i zkušeného tvořivce, děti klidně vezměte s sebou.

--------------------------


Čtvrtek 24.června od 16 hodin SLAVNOST NA ZAHRADĚ

Hry a dovádění na zahradě, cvičení s padákem a na řadu přijde i maxibublifuk. Připraveno bude i společné vyrábění – přineste si s sebou tričko k dozdobení (nějaká tu máme). Už jste se někdy koulovali v létě?? – tak to přijďte zkusit. V herně máme nové hračky a vybavení, tak se nechte zlákat.

Buřty s sebou – zakončíme společním ohněním a opékáním.

Zváni jsou úplně všichni - kdo si k nám našli cestu a nebo ji teprve hledají J





--------------------------

Místo: Lidická 124 Volyně, Klubová místnost Husova domu
o.s.Ratejna, 605 474 588, ratejna@evangnet.cz www.ratejna.evangnet.cz



autor: Eva Tkadlečková
datum: 10.06.'10




Diskuse na téma: Mámy mámám a dětem - ČERVEN

| diskuse | | další články autora |
| |






RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |