volyne.info
homepage
pondělí,
svátek má Zbyšek
nastavit jako výchozí
info:
Novinky
Co se děje ve městě
Glosy a komentáře
Historie
Instituce
Kultura
Oficiální informace
Povodně
Radnice
Rodáci ve světě
Školy a vzdělávání
Sport
Stránky firem
Turistické informace
volby
Zájmové spolky

online:1
xxxxx
Už jste byli v kavárně?
Ano
Ne
Ona tu nějaká je?
Výsledky
Version 2.02





Internetový prodej automobilových výfuků – www.eshop-vyfuky.cz

Butik Radost - dámské oblečení, móda a dárky online – www.i-radost.cz
 

17.05.'06, Jakub Skolek, Sport
počet přístupů: 2096
Volyně míří za postupem
Volyňští fotbalisté sehráli o uplynulém víkendu utkání s druhým celkem tabulky, Osekem B. Po nejlepším výkonu jara jej porazili 3:0, když si svůj náskok vybudovali již v prvním poločase.

So 13. 5. 21. kolo III. třídy Slavoj Volyně : Osek B 3:0 (3:0)

Domácí se vrhli do útoku hned od začátku. Chvíli po rozehrání střílel Pasler těsně vedle. Již v 5. minutě se měnilo skóre. Chochol zatáhl míč, všiml si úplně volného Prihary, který zavěsil pod břevno - 1:0. Hosté se dostali ke střele až v 10. minutě, ale ta vůbec volyňskou branku neohrozila. Ve 14. minutě se ocitl sám před brankářem Prihara, ale trefil jen jeho nohy. Osek potom začal lépe bránit. Až ve 30. minutě se Volyně dostala do pořádně šance a hned gólové. Pasler zatáhl míč, nahrál Kubešovi, jehož přesná střela proletěla brankářovi mezi nohama. Ve 37. minutě tvrdě vypálili hosté, ale Hrdina byl pozorný. Ve 44. minutě utekl Prihara a byl faulován ve vápně. K penaltě se postavil Rolenec a s přehledem k tyči proměnil - 3:0. Tak skončil první poločas.

Ve druhé půli hrála Volyně udržovací hru a prosazovala se z brejků a standartních situací. Byla sice stále nastěhovaná na polovině soupeře, ale mnohdy se jí nepodařilo vystřelit. V 52. minutě zahrával rohový kop Kubeš a hlavička Uhlíka jen těsně minula tyč. Hned o pár minut později nacentroval Rolenec, brakář míč podskočil, ale Prihara nedokázal míč usměrnit do odkryté branky. Hosté se dostali do šance jen v 66. minutě, ale Hrdina výborně zachránil. V téže minutě byl u vápna soupeře faulován Škopek, Kubeš hned kopl trestný kop, krásně vymetl pavouky ze šibenice, ale rozhodčí gól neuznal a kopalo se znovu. Z této výhody již nic nebylo. O dvě minuty později skočil míč v pokutovém území na ruku Myslivce, ale nařízenou penaltu poslal hostující hráč jen do tyče. V 74. minutě střílel tvrdě Škopek těsně vedle. v 80. minutě kopal roh Kubeš, do vzduchu se pověsil Myslivec, míč z jeho hlavy putoval od břevna na brankovou čáru a poté ho hostující obránci odkopli do bezpečí. Utkání se pomalu dohrávalo a Volyně tak udělala další krok k postupu, když porazila omlazený Osek B 3:0.

Sestava: Hrdina - Škopek, Tříska, Ryba (61. Myslive), Rolenec - Kubeš, Mourek, Uhlík (87. Heideker), Prihara - Chochol, Pasler (46. Vilánek).

Nejlepší hráči: Tomáš Škopek a Honza Kubeš


So 6. 5. 20. kolo III. třídy Radošovice : Slavoj Volyně 3:1 (2:0)

Hned ve 2. minutě šel sám na branku Chochol, ale nedal. Z následné šance pálil Heideker vedle. V 11. minutě zahrál Valašík ve vápně rukou a penaltu domácí proměnili. Ve 20. minutě zvýšili domácí přímo z rohu - 2:0.

V 56. minutě utekl Myslivec, ale jeho střela skončila vedle. O dvě minuty později zatáhl míč Uhlík, ale jeho technická střela skončila pouze na tyči. V 62. minutě zvýšili domácí z brejku na rozdíl tří branek. V 80. minutě zahrával Chochol penaltu jen do břevna. V 86. minutě zabránil jistému gólu brakář Hrdina. V 88. minutě prošel Mráz přes dva hráče, naservíroval míč Chocholovi a ten se již nemýlil.

Sestava: Hrdina - Vilánek, Tříska, Valašík, Rolenec - Kubeš, Uhlík, Heideker (46. Liška) - Škopek, Chochol, Myslivec (82. Mráz).

Nejlepší hráči: Lukáš Uhlík a Honza Kubeš.

Příští kolo: V sobotu 20. května zajíždí Volyně do Poříčí, kde se od 17 hodin utká s domácím celkem (na podzim 11:0!!!).

Čelo tabulky tři kola před koncem vypadá následovně:
1. Volyně 40 b., 2. Osek B 33 b., 3. Doubravice 30 b., 4. Radošovice 29 b.

Volyni chybí jediná výhra k jistotě postupu.
autor: Jakub Skolek
datum: 17.05.'06




Diskuse na téma: Volyně míří za postupem

počet příspěvků v diskusi: 4 (poslední v 12:46 03.06.'06)
| diskuse | | další články autora |
| |






RE: Hajzlové [Petr A.]
Hajzlové [Pavel Asztaloš]
Vymazání níže uvedeného článku [Vlastislav Asztaloš]
GRs6AvZ4li [IqrqVh2O]








www.volyne.info | design b4u | rs ZVD | hosting gigaweb | kontakt | reklama | redakce | spolupráce | RSS | © 2002 - 2011 b4u web !ndustry |
| kopírování a komerční využívání obsahu je dovoleno pouze se svolením autora |