bikerz volyne ……more than bike

bikerz volyne
Back in the day

Po shlidnuti dokumentu JČR od kluku z Mad moss production, mi to nedalo a prohrab jsem znovu archiv. Tentokrat rok 2007 a nase druhy spolecny video pod nazvem Mad Fly….Rok 2007. Jeden z nejlepsich co jsem na kole zazil. Jezdis kazdej den, nic neresis. Vzdycky se nas seslo aspon pet, kolo tady mel snad kazdej a kazdej chtel jezdit a bavit se.

obal-dvd-mad-fly

Pejwl mel poradnou patku, Viter prvni kerku, ja nejlepsi dodavku,… Chrt trapil bighita, Bohous s Bartem, Pipek, Pechous vsichni jezdili. Tricko Beach Bitch musel mit kazdej, s kytkou nebo nahou devkou nejlip.

Lokality rostly jedna za druhou, jen ve Volyni bylo spoustu mist, skalka v nejlepsi kondici- lavkovy traily i skoky, dirty zacinaly postupne vypadat jako skoky, nad koupalistem kluci vybudovali trail v rokly…. plus k tomu  tripy se strakonakama…. plzen, krkavec, bechyne, sobeslav, doudleby, protivin, kozzy stajl.

Hrozne pohodova doba to byla….. uzijte si videjko z doby, kdy standart byl format obrazu 4:3, o nejakym HD se nam ani nezdalo a ja si zacal poprvy hrat s fotkama z prvniho rodinneho  kompaktu…..

Doporucuju predevsim cast Bonusu, nechapu co Viter s Chrtem vsechno dokazali :D

embedded by Embedded Video

vimeo Direkt

Bonusy

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

Fotogalerie

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree