Zápas podzimu zvládli svěřenci trenéra Libora Žáka výborně, když v sobotu na domácím hřišti porazili Bavorov v utkání prvního s druhým. V současné době má Slavoj na čele tabulky už čtyřbodový náskok. Poslední utkání v roce 2013 sehraje v dalším derby v sobotu na půdě Malenic.

Slavoj Volyně – Sokol Bavorov 4:2 (4:1). Branky: Škopek 2, P. Gašpar, vlastní – Janura, vlastní. Přihlíželo 250 diváků. Rozhodčí: Poklop – Káník, Richtr. Sestava: Mráz – Pasler, L. Žák, Dvořák, Malina – P. Gašpar (88. Chochol), Mack (76. Rojík), Chvosta, Havlíček (55. Myslivec) – Škopek (73. P. Žák), Kubeš (84. F. Gašpar).

Hodnocení trenéra:

Libor Žák, Volyně: „Utkání prvního s druhým drama nepřineslo, protože jsme od začátku hosty válcovali. Hosté mohou být za první poločas rádi za čtyři góly. Ve dvacáté minutě uklidil do brány střílený Chvostův centr nekompromisně Patrik Gašpara. O čtyři minuty později skončil centr Honzy Kubeše po teči hostujícího hráče v bráně. Pak jsme polevili a hosté jedinou střelou v první půli po rohu snížili, ale ve 38. minutě vysunul Havlíček Škopka, který takovéto situace proměnuje. Ve 42. minutě přišla nejhezčí akce zápasu. Havlíček na vlastní polovině vybojoval míč a prostrčil ho na Kubeše, který míč po 50 metrovém sprintu nádherně v tísni předložil Tomáši Škopkovi. Ten opět suverénně zakončil – 4:1. Ve druhé půli jsme opět začali aktivně, ale dvě vyložené šance zůstaly nevyužity. Poté ale v 53. minutě Pasler oplácel a viděl červenou kartu. Tím jsme začali hrát defenzivněji a hosty k ničemu nepouštěli, až v 77. minutě jsme si srazili střílený centr do vlastní branky. To ale nic nezměnilo na tom, že jsme utkání v pohodě dotáhli do vítězného konce. První poločas byl z naší strany hodně dobrý. Jasně jsme potvrdili, že první jsme zcela po zásluze. Klukům musíme s Davidem Pikolonem poděkovat za výborný přístup k utkání. Teď musíme své postavení potvrdit v Malenicích.“

Jak hrály ostatní kategorie?

B – tým: PODZIMNÍ ČÁST JIŽ SKONČILA.
Dorost: Volyně – Sedlice 0:5
Starší žáci: Volyně – Písek B 0:14 (0:7)
Mladší žáci: Volyně – Písek B 4:3 (3:1)

Starší a mladší přípravky už podzimní část okresního přeboru také ukončily.

Kdy na fotbal?

  • A tým: SK Slavoj Volyně – Malenice, sobota (9.11.) 14:00 v Malenicích – 13. kolo
  • B tým: PODZIMNÍ ČÁST JIŽ SKONČILA.
  • Dorost: SK Slavoj Volyně – Netolice, neděle (10.11.) 13:00 ve Volyni – 12. kolo
  • Starší žáci: SK Slavoj Volyně – Týn nad Vltavou, sobota (9.11.) 10:00 ve Volyni – 12. kolo
  • Mladší žáci:SK Slavoj Volyně – Týn nad Vltavou, sobota (9.11.) 11:45 ve Volyni – 12. kolo
  • Starší přípravka: PODZIMNÍ ČÁST JIŽ SKONČILA.
  • Mladší přípravka: PODZIMNÍ ČÁST JIŽ SKONČILA.

VÍCE INFORMACÍ VČETNĚ FOTOGALERIÍ Z UTKÁNÍ NALEZNETE NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH KLUBU WWW.SKSLAVOJVOLYNE.CZ

Komentáře