bikerz volyne ……more than bike

bikerz volyne
Temple store Bike contest 2011

V rámci festivalu Koupák SMACK Fest 2011 se pojede i contest na bmx a mtb- pěkně všichni dohromady.

Závod se pojede v mobilním bikeparku vybudovaném přímo v areálu koupaliště, park se bude skládat z přírodního rozjezdu a dvou dřevěných funboxů za sebou.

Program:
Pátek: výstavba parku+ trénink
Sobota 10.00- Prezentace
10.30- Trénink
12.00- Závod
21.30- Osvětlená exibice do bazénu

Podpořili nás:

Temple Store
FRbikes.cz
Monster energy
Vehicle
Peace

Věcné ceny v hodnotě 25.000,-

Startovné prozatím stanoveno na 100,- (možno ještě změnit- zatím to domlouváme) A co za tohle kilčo dostanete? Volný vstup na celý festival pro sebe a hosta (předprodej je za 260,-), poukázku na občerstvení, nějakej ten Monster drink.

3 reakce na Temple store Bike contest 2011

  1. I read few posts on this site and i imagine that your post is to an incredible degree sharp and has sets of splendid data. I all around like these sorts of regions which gives the extensive data. At long last this is one of them and i will essentially express fundamental gratefulness for sharing this.

  2. I found your article quite amazing. The information provided by you is really great. Thanks

  3. What a GREAT article…social media is about building relationships and reaching out to others. Both online and off, LISTENING is more valuable than speaking.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree