Nejvíce nastřílených branek, nejméně inkasovaných gólů, luxusní čtyřbodový náskok na druhý Bavorov a bezchybná letošní derniéra na půdě rivala z Malenic – to je podzimní část sezóny v podání volyňského áčka ve zkratce.

Malenice – Volyně 0:3 (0:0). Branky: Chvosta 2, P. Žák. Rozhodčí: Baloun.

Sestava Malenic: Pavel Hoško – Vopalecký, Kořán, Jaromír Hoško, Štětina, Slepička, Frnoch, Ondřej Hoško, Stejskal, Brabec, Vilánek. Náhradníci Jiří Hoško, Dolanský, Vojta, Lukeš a Šťoural.

Sestava Volyně: Mráz – Rojík, L. Žák, Dvořák (85. Novotný), Malina (65. Myslivec) – P. Gašpar (80. F. Gašpar), Chvosta, Mack (72. P. Žák), Havlíček – Kubeš, Škopek (84. Chochol).

Hodnocení trenéra:

Libor Žák, Volyně: „Poslední utkání přineslo derby, z něhož jsme měli obavy. Domácí jsou na svém malém hřišti silní. Jsem rád, že jsme to zvládli. Již ve 14. minutě skončil po faulu na Škopka míč v síti, ale pískala se penalta, tu však Chvosta nedal. Poté jsme měli štěstí, když Mráz vychytal Brabce a na malém vápně jsme zblokovali střelu domácích a přežili několik závarů. Na druhé straně nedali vyložené šance Škopek a Patrik Gašpar. První půle nám nesedla, špatně jsme se pohybovali a nedokázali jsme si pořádně přihrát. Ta druhá již byla o ničem jiném. Ve 48. minutě se Michal Chvosta obtočil okolo stopera domácích a ranou pod břevno nás poslal do vedení. O dvacet minut později Škopek unikl po straně a našel opět Chvostu, jenž prostřelil brankáře Malenic. Pak jsme zahazovali šance jak na běžícím páse. V 79. minutě Rojík nacentroval a Patrik Žák nůžkami nádherně trefil míč od tyče do brány. Domácí již ve druhé půli naši bránu neohrozili vůbec. Hráčům chci poděkovat za celý podzim. Fanouškům opět za povzbuzování.“

Jak hrály ostatní kategorie?

Dorost: Volyně – Netolice 6:1
Starší žáci: Volyně – Týn nad Vltavou 0:7
Mladší žáci: Volyně – Týn nad Vltavou 0:2

O následujícím víkendu již žádná kategorie hrát nebude, fotbal na Slavoji v roce 2013 za sebou již zatáhl svou oponu.

VÍCE INFORMACÍ VČETNĚ FOTOGALERIÍ Z UTKÁNÍ NALEZNETE NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH KLUBU WWW.SKSLAVOJVOLYNE.CZ

Komentáře