V deset hodin dopoledne zazní první startovní výstřel a do bazénu skočí první malí triatlonisté. Pro přihlášení mladých závodníků bude nutná přítomnost dospělého doprovodu a registrace bude probíhat už od půl desáté. Cílem je přeplavat bazén na šířku tam i zpět (36 m) ujet na kole 2 km a oběhnout koupaliště (500 m).

Dospělí se do bazénu vrhnou až v jednu odpoledne. Registrace ale začíná už v jedenáct. Startovat mohou jednotlivci i štafety. Stejně jako loni ale musí ve štafetě být aspoň jedna žena. Pořadatelé upozorňují na to, že cyklistická část vede opravdovým lesem, a tak je lepší nastoupit s horským kolem. Další detaily najdete na facebookové stránce druhého ročníku triatlonu.
Narozdíl od loňského roku proběhne koncert  a soustředění v sobotu. Samotný závod se pak rozjede až v neděli. Sobotní meditaci před závodem rozjedou dvě hudební tělesa.
koncert
Kdo nenatrénoval do dnešního dne, tak už to nedožene. Na trať se totiž mohou dostat i borci, kteří se na závod připravovali v dalekých a teplých krajinách. V zemích, kde sice řádí horečka dengue, ale zato je tam teplo a hezky…

Komentáře