Průmyslovka zve na XIX.ročník mezinárodního odborného semináře na téma Dřevostavby (stavební systém budoucnosti; dřevo, surovina moderního člověka; ekologie, úspory energií, suchá výstavba). Na semináři budou přednášet odborníci z Kanady, Finska, Německa, Velké Británie, Rakouska, Slovenska, Švýcarska a České republiky. Simultánní překlad pro účastníky z ČR bude zajištěn.

Seminář je určen pro projektanty, architekty, investory, výrobce a širokou odbornou veřejnost a je zařazen mezi akreditované vzdělávací programy pro členy ČKAIT.

Letos mají všichni účastníci možnost navštívit souběžně pořádanou konferenci zaměřenou na využití obnovitelných zdrojů a šetrného zacházení se zdroji energií pro oblast stavebnictví a zpracování dřeva. Konference probíhá ve spolupráci s Technickou vysokou školou v Deggendorfu souběžně se seminářem Dřevostavby v nově otevřených prostorech vzdělávacího centra v suterénu školy.

Konference je pro účastníky semináře Dřevostavby bezplatná. Po oba dny budou vystupovat přední odborníci z bavorské vysoké školy s přednáškami, semináři a workshopy zaměřenými na regionální energetické strategie, energetické projekty ve veřejných budovách a přestavby na pasivní domy.

 

 

Komentáře