Po čtyřech letech jsou tu zase volby, které ovlivní další dění v našem bezprostředním okolí.  Ve srovnání s minulými volbami nemají ty letošní na první pohled bez hlavního tématu. Emotivně se neřeší ani přeložka (obchvat) ani termická pec (spalovna). Co rozhodne?

Stejně jako před čtyřmi lety jsme proto dali dohromady předvolební anketu, ve které se můžete seznámit s názory lídrů všech kandidujících stran. Letošní odpovědi jsou pestré a ukazují celou škálu možností, jak lze odpovědět na celkem jednoduché otázky. Zatím se objevují jen návrhy a na to, jak by se s reálnými problémy nakonec popasovali se uvidí během dalších čtyř let.

Kampaň je tradičně úsporná a na plakátovacích plochách nechali místní politici prostor spíš senátním volbám. Kromě letáků do schránek se připravuje i tradiční předvolební diskuse.

 

Až do voleb, které proběhnou desátého a jedenáctého října, kdy v pěti volebních komisích zasedne třicítka komisařů, budeme veškeré zprávy týkající se volebního tématu publikovat ve speciální rubrice „volby2014„. Doufáme, že se nám podaří poskytnout dostatečný servis pro vaše rozhodování.

Jak probíhaly minulé volby si včetně diskusí můžete pročíst na našich starých stránkách.

volby2010

Komentáře